Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В'ятрович пояснив скандальну ідею про скасування 8 березня і 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

В'ятрович пояснив скандальну ідею про скасування 8 березня і 9 травня

Екс-директор хотів "відірватися" від Росії

23 вересня 2019, 18:41 comments6047
Поділіться публікацією:
В'ятрович пояснив скандальну ідею про скасування 8 березня і 9 травня

Колишній голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович пояснив, чому заявляв про необхідність скасувати в Україні вихідні в такі свята, як 8 березня і 9 травня. Про це він розповів виданню "Главред".

Так, за словами В'ятровича, це був один із кроків, яким Україна могла реально відірватися від єдиного ритму з Російською Федерацією, її культурою і побутом.

"Переконаний, що єдиний ритм з Російською Федерацією, тобто з державою-агресором, яка ставить під сумнів українську незалежність і свободу, — це те, що робить можливим поневолення України", — підкреслив він.

В'ятрович також чітко позначив свою позицію на час всієї діяльності на посаді директора Інституту: "Головне, щоб було не як у Росії".

Таким чином, така цілеспрямованість пояснює методи, при яких В'ятрович закликав відмовитися від календарних вихідних 8 березня і 9 травня, а також виключити зі шкільної програми російських класиків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив про звільнення новим Кабінетом міністрів Володимира В'ятровича з посади директора Інституту нацпам'яті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!