Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Москві зірки кіно і телебачення попрощалися з відомим режисером
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві зірки кіно і телебачення попрощалися з відомим режисером

Прощання з Марком Захаровим пройшло у театрі "Ленком", яким він керував 46 років

2 жовтня 2019, 15:38 comments2771
Поділіться публікацією:
У Москві зірки кіно і телебачення попрощалися з відомим режисером

У Москві 1 жовтня попрощалися з радянським режисером театру і кіно Марком Захаровим. Артист помер 28 вересня у віці 85 років. За даними російських ЗМІ, які поспілкувалися з директором театру "Ленком" Марком Варшавером, у Захарова було запалення легенів.

Прощання з Марком Захаровим пройшло в театрі "Ленком". На церемонії були присутні родичі, близькі люди артиста та його колеги по сцені: кінорежисер Карен Шахназаров, актор Леонід Ярмольник, телеведучий Іван Ургант та художній керівник театру "Современник" Галина Волчек.

“Туди не можна взяти ні звання, ні нагороди, ні таблички на будинках, ні будівлю театру, вистави взяти не можна. Але можна взяти те добро, радість, любов, світло, які ти залишив в цьому світі", — цитує слова артиста Дмитра Пєвцова, присвячені Марку Захарову, сайт театру "Ленком".

Відзначимо, що "Ленком" Захаров очолював 46 років. За цей час на його сцені він поставив понад 40 вистав, у тому числі: "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "Юнони і Авось" та "Тіль". Крім того, він також зрежисирував фільм "12 стільців" та "Той самий Мюнхгаузен".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві президент України Володимир Зеленський поділився з голлівудським актором Томом Крузом досвідом в зйомках у кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!