Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Померла відома українська актриса театру і кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома українська актриса театру і кіно

У актриси залишився чоловік, режисер Андрій Май, і маленький син

7 жовтня 2019, 08:50 comments8350
Поділіться публікацією:
Померла відома українська актриса театру і кіно

Померла відома українська актриса театру і кіно Марина Кукліна. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомла її "колега по цеху" актриса Римма Зюбіна.

"Мариночка, яка прийшла в цей світ для того, щоб дарувати нам радість і світло, а ще навчити нас любити, прощати, боротися, терпіти, жити! Очі Марини були відкриті всьому світу, ця незабутня посмішка і веселий сміх. Світла пам'ять тобі, світла дівчинка", — написала Зюбіна.

У даний момент причина смерті актриси Кукліної не повідомляється. Раніше було відомо про те, що в минулому році Кукліна проходила курс лікування від раку.

Марина Кукліна народилася 12 червня 1986 року. У 2007 році вона закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Актриса за свою кар'єру встигла знятися в більш ніж 40 українських фільмах і серіалах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", зірка серіалу "Моя прекрасна няня" потрапила в реанімацію через важку хворобу. За даними ЗМІ у зірки нібито почався набряк мозку через важку хворобу. Зараз вона знаходиться в одній з російських лікарень вже протягом декількох тижнів. З нею знаходиться її чоловік Петро Чернишов.

За непідтвердженими даними, у актриси рак головного мозку. Діагноз їй нібито поставили більше року тому, коли в неї народилася дочка. Зараз зірка знаходиться під цілодобовим наглядом лікарів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!