Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Розпочався український нацвідбір на Євробачення-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпочався український нацвідбір на Євробачення-2020

В Україні розпочинається прийом анкет-заявок на участь в Євробаченні

16 жовтня 2019, 13:51 comments1929
Поділіться публікацією:
Розпочався український нацвідбір на Євробачення-2020

В Україні відкрили прийом заявок на участь у національному відборі на Євробачення-2020. Про це повідомляють організатори конкурсу. Відбір учасників на пісенний конкурс Євробачення-2020 триватиме до 26 грудня.

Перший етап буде складатися з збору анкет претендентів. Другий включає в себе телевізійні півфінали, які пройдуть 8 і 15 лютого. Завершить відбір фінальний ефір, проведення якого призначено на 22 лютого.

У цьому році організатори врахували скандал і відмову України від участі в Євробаченні-2019 і внесли зміни в Правила участі конкурсантів в національному відборі.

Згідно з новими умовами, учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснював концертної діяльності на території РФ з 2014 року, не планує і не анонсує її під час проведення конкурсу і фіналу Євробачення, а також не в'їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України. За виявлені порушення Правил учасники Національного відбору можуть бути дискваліфіковані.

Нагадаємо, що 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року у місті Роттердам, Нідерланди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!