Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Зеленський заявив, що українські моряки будуть проходити реабілітацію в Латвії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що українські моряки будуть проходити реабілітацію в Латвії

Для України надзвичайно важлива гуманітарна допомога

16 жовтня 2019, 14:52 comments1606
Поділіться публікацією:
Зеленський заявив, що українські моряки будуть проходити реабілітацію в Латвії

Звільнені з російського полону українські моряки будуть проходити курс реабілітації в медичних установах Латвії. Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час візиту до Литовської Республіки.

Так, за словами глави держави, Україні важлива гуманітарна допомога з боку Латвії.

"Надзвичайно важливою для нас є допомога у гуманітарних питаннях. Це і реабілітація наших захисників у медичних закладах Латвії, і вантажі гуманітарної допомоги, й організація відпочинку для українських дітей, які втратили батьків унаслідок війни на сході України. Нещодавно уряд Латвії запросив на реабілітацію та лікування українських моряків, які повернулися з полону", — повідомив глава держави Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Володимир Зеленський підписав закон, який дозволяє Національному антикорупційному бюро (НАБУ) та Державному бюро розслідувань (ДБР) здійснювати прослуховування незалежно від СБУ.

Зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж покладається на уповноважені підрозділи не тільки Нацполии, але і НАБУ та ДБР. При цьому НАБУ дозволили наймати не тільки голосних, але і негласних співробітників.

Фото: прес-служба Офісу президента



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!