Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Україні тютюновий гігант British American Tobacco зупинив виробництво сигарет
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні тютюновий гігант British American Tobacco зупинив виробництво сигарет

Причиною став прийнятий Верховною Радою законопроект №1049 з нормою про державне регулювання торгової націнки на сигарети

18 жовтня 2019, 11:49 comments6477
Поділіться публікацією:
В Україні тютюновий гігант British American Tobacco зупинив виробництво сигарет

Один з найбільших в світі виробників сигарет компанія British American Tobacco зупинив виробництво на фабриці "В. А. Т.-Прилуки" в Чернігівській області. Про це повідомили в прес-службі компанії.

"Зупинили на невизначений термін через законопроект  №1049 у якому міститься поправка про обмеження маржі для виробників сигарет", — йдеться в повідомленні.

Законопроект №1049 Верховною Радою був прийнятий на початку жовтня, і через нього до ціни на сигарети можуть вирости на 40% вже з січня 2020 року.

Документом також регулюється торговельна націнка на сигарети на рівні 7 і 13%. У зв'язку з цим компанії Філіп Морріс, Джей Ті Інтернешнл Компанії, Брітіш Американ Тобакко і Імперіал Тобакко, що контролюють 90% ринку сигарет в Україні, заявили про плани закрити свої українські фабрики.

У компанії British American Tobacco зазначили, що вони не можуть виробляти продукцію, яку нікуди дівати.

Раніше повідомлялося, що міжнародна тютюнова компанія Philip Morris проводить Україні масштабну аферу щоб приховати правду про шкоду електронних сигарет IQOS, і щоб це не було відомо широкій громадськості початку тиск на засоби масової інформації.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!