Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Розсекречено слоган Євробачення-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Розсекречено слоган Євробачення-2020

Стало відомо, під яким гаслом пройде 65-й ювілейний міжнародний пісенний конкурс

25 жовтня 2019, 13:58 comments2731
Поділіться публікацією:








Розсекречено слоган Євробачення-2020

Представники міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2020 оприлюднили офіційний слоган. Повідомляється, що гасло буде звучати так: Open Up!.  В перекладі на українську девіз означає "відкрийся".

За словами організаторів, тема "відкритості" краще всього розповідає про країну, яка буде приймати пісенний конкурс, а саме про Нідерландах.


"Слоган "Відкрийся" — не вичерпний. Відкриємося один одному. Відкрийся музиці. Відкрийся Роттердаму. Відкрийся, щоб ви не вибрали. А своєрідна "незавершеність" слогану – заклик бути відкритим: до світу, музики, до всього нового, до чого завгодно, – йдеться в повідомленні організаторів на сторінці в "Фейсбуці".

Слоган шукали спеціально такий, яким голландці могли себе ідентифікувати.

Як повідомляло видання "Коментарі", НОТУ змінила правила проведення відбору на "Євробачення-2020" 16 жовтня через минулорічний скандал  з MARUV. Тоді мовник поставив артистці ультиматум: або поїздка на конкурс, або гастролі в Росії.

Нагадаємо, що 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року у місті Роттердам, Нідерланди.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше від прийняття Євробачення-2020 відмовилися кілька міст Нідерландів, включаючи і столицю — Амстердам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!