Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Мінкульт передумав карати хор Верьовки за скандальний виступ в "95 кварталі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінкульт передумав карати хор Верьовки за скандальний виступ в "95 кварталі"

Глава міністерства запропонував просто не повторювати подібного

27 жовтня 2019, 23:34 comments2573
Поділіться публікацією:
Мінкульт передумав карати хор Верьовки за скандальний виступ в "95 кварталі"

Глава українського Міністерства культури Володимир Бородянський заявив, що не збирається застосовувати до хору Верьовки адміністративних покарань після саркастичного виступи про підпал будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої. Про це міністр сказав в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

"З мого боку ніякого покарання не буде", — зазначив Бородянський на запитання журналіста про можливі наслідки в рамках адміністративного кодексу.

Також він зазначив, що, на його думку, така поведінка народного колективу неприпустимо.

"Те, що сталося, на мій погляд, неприпустимо. Воно не смертельно, воно недопустимо. Я вважаю, що треба зробити висновки всім і більше так не робити", — підкреслив Бородянський.

Таким чином, глава Мінкульту перекреслив гучну заяву свого заступника Ірини Подоляк, яка порахувала, що після події скандалу необхідно припинити фінансування національного ансамблю ім. Мотузки з державного бюджету.

Тоді Подоляк помітила, що якщо творчість хору Верьовки потрібно українському народові, то глядач підтримає його на концертах, а також назвала його вокальну діяльність "шароварщиною".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!