Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Кабмін виділив 300 мільйонів гривень на житло для переселенців та учасників АТО/ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін виділив 300 мільйонів гривень на житло для переселенців та учасників АТО/ООС

Виділених грошей має вистачити на житло для 950 родин

28 жовтня 2019, 20:50 comments1774
Поділіться публікацією:
Кабмін виділив 300 мільйонів гривень на житло для переселенців та учасників АТО/ООС

Кабінет міністрів України виділив 300 млн грн на доступне житло для 950 родин і посилив можливості для безпеки учнів у школах. Про це повідомила прес-служба Кабміну.

На розширено програму будівництва доступного житла виділено додаткові 300 млн грн, які до кінця 2019 року дозволять побудувати доступне житло в приміських районах Києва, Дніпра, Львова, Одеси, Харкова для близько 950 родин, з яких 700 родин внутрішньопереміщених осіб та близько 200 — учасників АТО/ООС.

Уряд також схвалив документ, який дозволить Україні приєднатися до Декларації про безпеку шкіл. Це посилить безпеку учнів у школах, зокрема на територіях, що межують з територією проведення ООС.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кабмін виділив додатково 400 млн гривень на ремонт дороги Дніпро-Миколаїв. Дорога національного значення Н-11 "Дніпро — Миколаїв". Об'єднує дві області і великі індустріальні центри. Тому додатково на ню направили 400 мільйонів гривень для фінансування дорожніх робіт в Дніпропетровській області.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kmu.gov.ua/ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!