Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Заробітчани в Росії не викликають у Сенцова поваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Заробітчани в Росії не викликають у Сенцова поваги

"Ми з ними воюємо, а він прийшов вирішувати свої особисті проблеми", - підсумував колишній політв'язень

7 листопада 2019, 18:59 comments1832
Поділіться публікацією:
Заробітчани в Росії не викликають у Сенцова поваги

Колишній політв'язень Російської Федерації і український режисер Олег Сенцов критично висловився про своїх земляків, які продовжують їздити в Росію на заробітки, незважаючи на п'ятирічну агресію на Донбасі, а також анексію Криму. Про це він заявив в ефірі каналу “UA:Перший“.

Так, у своєму інтерв'ю Сенцов розповів про те, що під час його ув'язнення у російських колоніях, він час від часу зустрічав українців, затриманих за кримінальним злочинам.

"Люди приїхали по оголошенню в Росію продавати наркотики. Останні рік-два-три – це ціла хвиля. Чоловік приїхав заробляти гроші, нічого не заробив, отримує сім років і сидить. Але я з ними не спілкувався. Чоловік приїхав в країну-агресор заробляти гроші. Тобто ми з ними воюємо, а він прийшов вирішувати свої особисті проблеми – для мене вже така людина не викликає поваги“, — зазначив колишній в'язень сумління.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в схожому ефірі Олег Сенцов заявляв свою позицію, згідно з якою можна потиснути руку і самому президенту РФ Володимиру Путіну, якщо це необхідно для звільнення інших політв'язнів.

"Звичайно, можна вічно сваритися і ніколи не помиритися.. Але питання: заради чого? Якщо треба буде, я і Путіну потисну руку, якщо за кожне це рукостискання буде звільнений один чоловік", — позначив Олег Сенцов через кілька днів після свого звільнення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!