Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Помер Народний артист України Давид Бабаєв
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер Народний артист України Давид Бабаєв

Актор помер у віці 76 років

24 листопада 2019, 16:35 comments1405
Поділіться публікацією:
Помер Народний артист України Давид Бабаєв

На 77 році життя помер Народний артист України Давид Бабаєв. Про це повідомили представники театру Лесі Українки в Facebook.

У повідомленні говориться, що український артист пішов з життя у ніч з 23 на 24 листопада. Причина смерті Бабаєва поки не розголошується.

Відомо, що Бабаєв грав на сцені Національного академічного театру імені Лесі Українки 47 років. Найвідоміші кінокартини, в яких зіграв актор: "Ніс", "Богдан-Зіновій Хмельницький", "Посмішка звіра", "Серця трьох", "Роксолана", "Ілюзія страху", "Слід перевертня", "Гра всерйоз".

Крім того, на рахунку українського актора близько 40 ролей в кіно. Так, його можна побачити у фільмах "Дорога в пекло" і "Убити "Шакала". У 2011-му Бабаєва нагородили орденом "За заслуги" II ступеня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що помер культовий фешн-фотограф "Бітлз" і "Роллінг Стоунз". Культовий британський фешн-фотограф Террі О'ніл помер на 81 році життя. Відомо, що О'ніл протягом останніх пару років страждав від онкологічного захворювання, від ускладнення якого він і помер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!