Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Представлений логотип "Євробачення-2020"
commentss НОВИНИ Всі новини

Представлений логотип "Євробачення-2020"

Стало відомо, як буде виглядати логотип пісенного конкурсу "Євробачення-2020"

28 листопада 2019, 10:50 comments2353
Поділіться публікацією:








Представлений логотип "Євробачення-2020"

Організатори пісенного конкурсу показали, як буде виглядати логотип ювілейного "Євробачення-2020", яке відбудеться у Роттердамі. Про це повідомляє офіційний сайт Євробачення.

Логотип створено у виді переривчастого кола, і на ньому зображені прапори країн-учасниць шоу в порядку їх першої участі. Зазначимо, що на ювілейному пісенному конкурсі виступлять представники 41-ї країни світу.

jEfG3ahKRiMuvk4Wu14-3Mazg.jpg



За словами авторів логотипу, він навіяний символами конкурсів, які проводилися в Нідерландах у попередні роки, крім того, він виконаний в стилі традиційного голландського дизайну: мінімалістичний, експериментальний і інноваційний.

Як повідомляло видання "Коментарі", 25 жовтня представники міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2020 оприлюднили офіційний слоган. Як повідомляється, гасло буде звучати так: Open Up! В перекладі на українську девіз означає "Відкрийся!".

За словами організаторів, тема "відкритості" краще всього розповідає про країну, яка буде приймати пісенний конкурс, а саме про Нідерланди.

Нагадаємо, 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року у місті Роттердам, Нідерланди, раніше від прийняття Євробачення-2020 відмовилися кілька міст Нідерландів, включаючи і столицю – Амстердам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!