Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Листопад в Києві перевищів всі кліматичні норми
commentss НОВИНИ Всі новини

Листопад в Києві перевищів всі кліматичні норми

Середня температура тепла виявилася вищою на цілих 2,5°С

2 грудня 2019, 13:35 comments1538
Поділіться публікацією:
Листопад в Києві перевищів всі кліматичні норми

Центральна геофізична обсерваторія ім. Бориса Срезневського зазначила, що минулий листопад виявився найтеплішим за всі роки фіксування температури повітря в Києві, а середній градус перевищів кліматичну норму на 2,5°С. Про це передає прес-служба обсерваторії.

Так, минулого місяця середня температура тепла склала 14,6°С, а протягом тридцяти днів п'ять разів градусники показували рекордні цифри для листопадового клімату. Найхолоднішим днем виявилося 22 число, коли мінімальна температура опустилася під ранок до мінус 9,7 °С, а теплим — 6 листопада, коли максимальна температура піднялася після полудня до 19,4 градусів, що стало рекордним значенням для цього дня.

При цьому співробітники обсерваторії зауважують, що з грудня минулого року по листопад нинішнього всі місяці виявлялися тепліше з температурними нормами вище, ніж показники всіх попередніх.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глобальне потепління, яке спостерігається на всіх континентах світу, може привести до мутацій вірусу грипу, що змінить його характер як сезонного захворювання. Виявляється, що в теплому кліматі грип поводиться трохи інакше. Люди в тропіках можуть "підчепити" грип протягом усього року, але дослідники поки не можуть знайти цьому пояснення. Із-за глобального потепління зими можуть стати більш теплими і короткими, а значить можлива мутація, яка зробить його не сезонним, а постійним захворюванням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!