Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Радник прем'єра Юрій Голік написав книгу про менеджерів екстра-класу
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник прем'єра Юрій Голік написав книгу про менеджерів екстра-класу

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голік презентував у суботу, 30 листопада, свою книгу "Нескінченність не для слабаків. Книга про менеджерів, хакнувших систему держуправління".

3 грудня 2019, 11:27 comments1498
Поділіться публікацією:
Радник прем'єра Юрій Голік написав книгу про менеджерів екстра-класу

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик презентував у суботу, 30 листопада, свою книгу "Безкінечність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління".

У виданні розповідається про роботу Дніпропетровської ОДА в період з 2015 по 2019 роки. У той час Юрій Голик був радником голови облдержадміністрації.

"Ця книга про менеджерів екстра-класу, які ніколи не прагнули працювати на держслужбі, але, волею долі, туди потрапили і змусили її системно давати фізично відчутний результат", — йдеться в анотації до книги.

picture

За чотири роки команда Резніченка реалізувала близько 2000 інфраструктурних проектів, серед яких десятки і сотні відремонтованих доріг Дніпропетровщини, шкіл, дитячих садків, спортивних комплексів і стадіонів, водопроводів, а також ряд екологічних і енергетичних проектів.

"Не секрет, що команда Резніченка зробила більше, ніж будь-яка інша область країни. Без перебільшення ми були найуспішнішими регіональними державними менеджерами. Тому ми вирішили, що зобов'язані поділитися нашим досвідом — це повинно допомогти всім, хто хоче давати фізично відчутний результат. Тепер кожен чиновник може прочитати цю книгу і зрозуміти, що робити і як робити", — сказав Голик під час презентації.

Він розповів, що як тільки команда Резніченка почала працювати, бюджет області становив кілька сотень мільйонів гривень. За чотири роки їм вдалося збільшити бюджет розвитку до 4 млрд гривень.

"Ми кожен день вичавлювали з себе та інших "совок". Тому школи і дитячі садки, які ми побудували, найкрасивіші і найбільш функціональні в країні. Просто нам було не все одно", — заявив Голик.

M0YQpiYNaG--zdFRhpIEr8_bO.png

Книга "Безкінечність не для слабаків" видана у видавництві "Фоліо". Вона складається з 18 розділів, що розповідають про будівництво доріг, шкіл, лікарень, а також про впровадження інклюзивної освіти та відносини з іншими органами влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!