Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Святкове графіті Бенксі: олені "везуть" безхатька замість Санти
commentss НОВИНИ Всі новини

Святкове графіті Бенксі: олені "везуть" безхатька замість Санти

Бенксі зняв у ролику про нове графіті справжнього безхатченка

10 грудня 2019, 12:32 comments2176
Поділіться публікацією:
Святкове графіті Бенксі: олені "везуть" безхатька замість Санти

Англійський вуличний художник Бенксі створив різдвяне графіті в місті Бірмінгем і зняв його в ролику: там намальовані олені мчать замість Санти – безхатченка. Відео нової роботи Бенксі опублікував у своєму профілі в Instagram.

Так, спочатку камера показує лавку, на яку лягає бездомна людина, якщо судити за її зовнішнім виглядом. Потім у кадрі з'являється нове графіті Бенксі – оленяча упряжка. Однак глядачеві стає видно, що замість саней з Санта-Клаусом – олені везуть лавку з бездомним. Художник написав, що у ролику погодився взяти участь бездомний на ім'я Райан. А за 20 хвилин, поки тривав знімальний процес, до нього підходили люди і пропонували попити, поїсти і прикурити. При цьому, сам Райан нічого не просив.

"Боже, благослови Бірмінгем", — написав Бенксі.

Зазначимо, що у відео прозвучав уривок з пісні американської співачки Джо Вільямс i'll be home for Christmas — "Я буду вдома на Різдво".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що колишній менеджер і водій всесвітньо відомого вуличного художника Бенксі створив фотокнигу. Там він покаже серію неопублікованих ніде фотографій художника, які збирав 11 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!