Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Україна потрапила в топ-країн з перегляду Pornhub
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна потрапила в топ-країн з перегляду Pornhub

Українці частіше дивляться порно, ніж росіяни і таїландці

12 грудня 2019, 14:14 comments6403
Поділіться публікацією:
Україна потрапила в топ-країн з перегляду Pornhub

За підсумками цього року Україна опинилася на 16 місці в світі за кількістю переглядів на сайті Pornhub, при цьому обігнавши Росію і Таїланд, йде мова в звіті блогу Pornhub Insights.

США, як і раніше, залишаються лідерами з відвідування Pornhub, слідом йде Японія і Великобританія.

Українці на 686% частіше (у порівнянні з іншим світом), дивляться відео в категорії "російське". Цей запит опинився на сьомому місце в українському рейтингу, а от запит "українське" виявився лише на 12 місці.

За цей рік змінилися найпопулярніші запити українців, так, зокрема "gangbang" цікавив на 778% частіше, public — на 571%. Також на 563% частіше українці шукали відеоінструкції по мастурбації (категорія "joi").

Серед українців найпопулярнішим запитом було слово "секс", який витіснив "аніме" — це слово було найпопулярнішим у минулому році.

Запит "БДСМ", як і в минулому році, залишився на третьому місці, трохи менше популярними були запити "milf", "хентай" і "фемдом".

Крім того, на сайті українці сидять як мінімум 9 хвилин 56 секунд, що на 30 секунд менше торішнього результату.

Як повідомляло видання "Коментарі", Pornhub не залишився в стороні від трендів і теж взявся за боротьбу з забрудненням екології. Творці зробили це у своєму стилі.

На даний момент сайт співпрацює з організацією під назвою Ocean Polymers. Кожен раз, коли відвідувач буде клікати на ролик, зароблені гроші будуть автоматично перераховані на пожертвування. До слова, відео називається "найбрудніше порно", оскільки його зйомки проходили на одному з забиті сміттям пляжів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!