Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Стало відомо, як КПВВ "Станиця Луганська" буде працювати на свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як КПВВ "Станиця Луганська" буде працювати на свята

Пішохідний КПВВ "Станиця Луганська" - єдиний пункт перетину лінії розмежування в Луганській області

28 грудня 2019, 06:00 comments1444
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як КПВВ "Станиця Луганська" буде працювати на свята

У період новорічно-різдвяних свят пункт пропуску "Станиця Луганська" буде працювати в штатному режимі. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

Відзначається, що пішохідний КПВВ "Станиця Луганська" — єдиний пункт перетину лінії розмежування в Луганській області, який щоденно перетинають близько 10-12 тисяч громадян.

"Державна прикордонна служба України нагадує громадянам, що відповідно до наказу командувача об'єднаних сил, контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб через лінію розмежування у КПВВ "Станиця Луганська" здійснюється щоденно відповідно зимовому графіку роботи з 8.00 до 17.00. Не є винятком вихідні та святкові дні", — повідомили в штабі ООС.

З метою ефективного реагування на можливі провокації проросійських найманців у період свят керівництво Лисичанського загону передбачає посилені заходи безпеки на КПВВ.

Зокрема, для швидкого реагування на зміни ситуації в Лисичанському прикордонному загоні та відділі прикордонної служби "Станично-Луганське 2", який організовує службу на КПВВ, створені відповідні ситуаційні групи із залученням офіцерів керівної ланки.

  Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в селищі Станиця Луганська з ініціативи відокремленого підрозділу громадської організації "Союз учасників бойових дій, ветеранів та інвалідів АТО" відбулася акція протесту проти створення демілітаризованої зони,



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!