Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Одесі звільнили все керівництво податкової служби
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі звільнили все керівництво податкової служби

Раніше керівника ДПС в Одеській області викрили на корупції НАБУ,

14 січня 2020, 04:00 comments2841
Поділіться публікацією:
В Одесі звільнили все керівництво податкової служби

В Одеській області відсторонено все керівництво Державної податкової служби (ДПС) і призначена перевірка. Про це передає Рсообщил керівник ДПС України Сергій Верланов в соціальній мережі "Фейсбук".

За його словами, такий крок він зробив після того, як детективи Національного корупційного бюро України викрили в. о. начальника управління ДПС на пропозиції 25 тисяч доларів хабара.

Гроші керівник пропонувала голові структурного підрозділу регіональної прокуратури.

"Почуте і побачене є неприпустимим. Будь-які прояви корупції та зловживань у лавах податкової будуть викорінені... Отстраняю все керівництво ДПС в Одеській області від виконання обов'язків і ініціюю внутрішнє службове розслідування щодо зазначених фактів", — зазначив Верланов.

Він додав, що також починає перевірку керівного складу центрального апарату ДПС та територіальних органів ДПС на предмет корупції.

"Гарантую НАБУ і іншим правоохоронним органам повне співробітництво і буду вдячний за інформацію, яка дозволить ДПС очистити свої ряди від недобросовісних та корумпованих співробітників", — написав Верланов.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру звернулися кілька депутатів від фракції Слуга народу для дачі свідчень у справі про можливу корупцію у фінансовому комітеті Верховної Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!