Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Містика чи пророцтво: у серіалі «Сімпсони» було пророкування про коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Містика чи пророцтво: у серіалі «Сімпсони» було пророкування про коронавірус

У серіалі раніше було досить багато передбачень про ті події, які незабаром траплялися

23 січня 2020, 15:11 comments6835
Поділіться публікацією:
Містика чи пророцтво: у серіалі «Сімпсони» було пророкування про коронавірус

У серіалі "Сімпсони" виявлено епізод, у якому йдеться про коронавірус. За сюжетом, у 21 серії 4-того сезону серіалу  у США вірус потрапляє через посилку, яка надходить з Японії.

Автори мультсеріалу "Сімпсони" знову довели, що у них є машина часу. Вони передбачили угоду між Disney, Fox, президентство Трампа, теракт 11 вересня, також передбачили, що група Rolling Stones вирушила в тур на честь 50-річчя існування колективу.

Крім того була передбачена епідемія лихоманки Ебола, Бозон Хіггса, "розумний" годинник, кліп Майлі Сайрус "Wrecking ball", iPod.

Як повідомляло видання "Коментарі", історія найдовшого мультсеріалу "Сімпсони", який безперервно виходить на американському телебаченні з 1989 року, наближається до свого завершення.

Прем'єра "Сімпсонів" відбулася в грудні 1989 року, він вже 30 років в екранах і за цей час отримав безліч нагород і премій, зокрема двічі потрапив в Книгу Рекордів Гіннесса. Мультсеріал отримав визнання не тільки в Америці, але і по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!