Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Євробачення 2020: Україна і Росія втрачають позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Євробачення 2020: Україна і Росія втрачають позиції

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2020. Росія випала з трійки лідерів.

6 березня 2020, 11:43 comments2581
Поділіться публікацією:








Євробачення 2020: Україна і Росія втрачають позиції

Букмекери опублікували новий прогноз на Євробачення 2020. Україна, як і Росія, втратила кілька позицій. Про це свідчать дані, які з'явилися на сайті популярного конкурсу.

Всього за кілька днів смаки європейців змінилися, хоча і не кардинально. Наприклад, лідер пісенних перегонів поки що незмінний. Букмекери все ще пророкують перемогу Ісландії. Місцева група Daði & Gagnamagnið — фаворит серед бажаючих зробити ставку на переможця Євробачення.


А ось далі в трійці лідерів відбулися зміни. Поступитися місце серед фаворитів довелося Росії. Якщо раніше пітерська група Little Big впевнено трималася на третій позиції, то вже сьогодні опустилася на одну сходинку і тепер вони четверті. Замість цього, в трійці лідерів закріпилися Болгарія (Victoria) і Литва (The Roop).

Знову не пощастило українцям. Європейці вперто не хочуть робити ставки на перемогу україномовної пісні "Solovey" і групи Go_A. Вона втратила кілька позицій в рейтингу букмекерів і тепер опинилася на 26-му місці з 41-го.


Втім, не варто зневірятися. По-перше, самі букмекерські рейтинги ще не раз будуть змінюватися з наближенням конкурсу. По-друге, дуже часто фаворити у букмекерів, у підсумку, не потрапляють, навіть, у п'ятірку лідерів, а аутсайдери, навпаки, вириваються вперед.

В цьому році змагатися за головний трофей Євробачення 2020 музиканти з Європи і Австралії будуть в Роттердамі на початку травня. Однак, вже зараз пішли чутки про те, що конкурс можуть перенести. У всьому винен коронавірус, який активно шириться Європою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про виступ учасниці від України на дитячому Євробаченні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!