Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Алею Героїв в Дніпрі відвідали сотні тисяч людей, - Голик
commentss НОВИНИ Всі новини

Алею Героїв в Дніпрі відвідали сотні тисяч людей, - Голик

Юрій Голик нагадав про річниці відкриття алеї, присвяченої пам'яті героїв АТО

13 травня 2020, 10:54 comments1722
Поділіться публікацією:
Алею Героїв в Дніпрі відвідали сотні тисяч людей, - Голик

Юрій Голик, який протягом чотирьох років був радником голови Дніпропетровської ОДА, нагадав, що 12 травня виповнюється рівно три роки з дня відкриття Алеї Героїв в Дніпрі. Меморіальний комплекс був відкритий в пам'ять воїнів, які віддали свої життя на війні на Сході України.

"Три роки тому, 12 травня 2017 року, ми відкрили в Дніпрі побудовану нами Алею Героїв у сквері біля Дніпропетровської ОДА. Її ми побудували разом з тими, кому, як і нам не все одно", — написав Голик у себе в Facebook.

З моменту відкриття на Алеї побували кілька сотень тисяч людей з усієї країни, включаючи перших осіб. Також її відвідали більше 20 000 школярів.

picture

"На Алеї більше 500 фотографій Героїв, які віддали своє життя в боротьбі за Незалежність України. Більше 500 осіб, у яких очі потрібно регулярно дивитися всім, щоб розуміти ціну, яку платить наша країна за свою свободу", — додав Голик.


Нагадаємо, у 2017 році в Дніпрі також був відкритий перший в Україні Музей Цивільного Подвигу (Музей АТО). Ініціаторами створення музею стали самі учасники АТО і волонтери. Про те, як створювався Музей, Юрій Голик розповідав у своїй книзі "Нескінченність не для слабаків", присвяченій роботі в Дніпропетровській ОДА на чолі з Валентином Резніченко в 2015-2019 роках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!