Головна Новини Суспільство Кримінал Гончарук розповів про кричущий випадок корупції в Кабміні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук розповів про кричущий випадок корупції в Кабміні

Прем'єр-міністр поділився новими проектами Нацполіціі

4 лютого 2020, 21:31 comments2495
Поділіться публікацією:
Гончарук розповів про кричущий випадок корупції в Кабміні

Співробітники Департаменту стратегічних розслідувань провели затримання начальника секретаріату Кабінету міністрів під час отримання великого хабара в розмірі два мільйони гривень. Про це повідомив глава уряду Олексій Гончарук на своїй сторінці в Facebook.

"Щойно оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі спільно з ГБР затримали начальника управління Секретаріату Кабінету Міністрів України за вимагання та отримання від підприємця неправомірної вигоди в розмірі 2 мільйонів гривень", — зазначено в повідомленні.

У цьому ключі прем'єр-міністр розповів про те, що в жовтні 2019 року Уряд створив новий міжрегіональний підрозділ Національної поліції — Департамент стратегічних розслідувань.

"Його мета — зниження рівня злочинності по всій території України, системна боротьба з організованими формами злочинності, злочинними організаціями, кримінальними авторитетами і" злодіями в законі ", — вказав Гончарук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що охорона Олексія Гончарука грубо відштовхнула журналіста, який намагався поставити прем'єру питання.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!