Головна Новини Суспільство Кримінал Патрульні зупинили авто та напали на подружжя: били жінку та пустили сльозогінний газ
commentss НОВИНИ Всі новини

Патрульні зупинили авто та напали на подружжя: били жінку та пустили сльозогінний газ

Трьох патрульних поліцейських, яких підозрюють у побитті пасажирів, відсторонили зі служби

6 лютого 2020, 11:56 comments2834
Поділіться публікацією:
Патрульні зупинили авто та напали на подружжя: били жінку та пустили сльозогінний газ

В Закарпатській області патрульних поліцейських підозрюють у перевищенні повноважень та насильстві: копи зупинили автівку, а потім побили пасажирів і застосували сльозогінний газ. Про це інформує Державне бюро розслідувань.

Так, 7 січня в місті Мукачево патрульні зупинили Citroen, в якому їхало троє осіб. Потім один із поліцейських несподівано застосував сльозогінну речовину "Терен 4" до одного з пасажирів, після чого — повалив потерпілого на землю та лупцював його тіло ногами. А через 5 хвилин до побиття приєдналося ще двоє копів. При цьому, один з правоохоронців ударив ногою в живіт дружину пасажира, яка вийшла з машини. У потерпілих — тілесні ушкодження.

Підозри отримали тимчасово виконуючий обов’язки заступник командира взводу та двоє патрульних Управління патрульної поліції в Закарпатській області. Їм інкримінується ст. 365 ККУ — перевищення влади, що супроводжувалося насильством і застосуванням спеціальних засобів. Наразі всі відсторонені від служби, обираються запобіжні засоби. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, а також позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше "Коментарі" писали, що поліція озвучила три версії вбивства пластичного хірурга в Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!