Головна Новини Суспільство Кримінал 200 тисяч за місце в Офісі президента: ГБР затримало псевдорадника Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

200 тисяч за місце в Офісі президента: ГБР затримало псевдорадника Єрмака

За місце в Офісі президента псевдорадник глави ОП ледве не отримав 100 тисяч доларів авансу.

3 квітня 2020, 10:58 comments2241
Поділіться публікацією:
200 тисяч за місце в Офісі президента: ГБР затримало псевдорадника Єрмака

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали шахрая, який вимагав гроші за місце в Офісі президента. Він назвався радником голови ОП Андрія Єрмака і зажадав за свої послуги 200 тисяч доларів. Про це повідомили в ДБР.

Шахрай орудував в Києві. Яку саме посаду намагався продати — у відомстві не уточнили. Але виставив за неї досить пристойну суму. При чому частину грошей зажадав наперед. Псевдорадника Єрмака спіймали на гарячому, коли він спробував отримати 100 тисяч доларів застави. Місце ближче до президента Зеленського пообіцяв колишньому директору державного підприємства.

Радник з Офісу президента — не єдина роль, яку злочинець випробував на собі, кажуть в ДБР. Також він представлявся уповноваженою особою Генерального прокурора, секретаря Ради безпеки і навіть керівника самого Держбюро розслідувань. І кожен раз вимагав у екс-чиновника по 100 тисяч доларів. Наприклад, за місце в Держагенстві лісових ресурсів.

Але бізнес з топ-посадами довелося прикрити. Напередодні активіста затримали. Йому офіційно вручили підозру і вимагатимуть в суді відправити підозрюваного під варту.

Якщо в суді вдасться довести його провину, чоловік може провести за гратами мінімум 5 років, а то і всі 12. Це передбачають санкції статей, які інкримінують затриманому.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, скільки українців довіряють Володимиру Зеленському та Андрію Єрмаку.

Фото: Державне бюро розслідувань



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!