Головна Новини Суспільство Кримінал Екс-голова ДЗЕ Луганщини Олексій Камишанський може бути причетний до контрабанди корисних копалин в РФ, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-голова ДЗЕ Луганщини Олексій Камишанський може бути причетний до контрабанди корисних копалин в РФ, - ЗМІ

За даними журналістів, Олексій Камишанський нібито користується підтримкою впливових соратників для доставки корисних копалин в РФ

10 квітня 2020, 21:25 comments5950
Поділіться публікацією:
Екс-голова ДЗЕ Луганщини Олексій Камишанський може бути причетний до контрабанди корисних копалин в РФ, - ЗМІ

Екс-голова департаменту захисту економіки Луганщини Олексій Камишанський може бути причетний до незаконного видобутку корисних копалин і незаконної вирубки лісу, пише видання "ГолосУА". Більш того, за даними журналістів, незаконно видобуті ресурси можуть переміщатися на непідконтрольну Україні територію, до так званої "ЛНР", за допомогою Камишанського.

Як пише видання, ланцюжок незаконної схеми веде до Російської Федерації, де у Олексія Камишанського нібито є імениті поплічники. 

За словами авторів матеріалу, активісти Луганщини за останні кілька місяців багато разів публікували докази нібито незаконних дій Камишанського у соціальних мережах. Але усі ці публікації були видалені через атаки ботів, або через взлом IP-адреси адміністраторів груп, що публікували згадані докази. При цьому, шахрайські сайти, які використовувалися для хакерських атак, мають російську реєстрацію.

На думку авторів матеріалу, в таких спосіб у РФ захищають репутацію свого протеже, аби той якомога довше залишався на посаді.

“Та найцікавішим є те: як і для чого отримав свою теперішню посаду Олексій Камишанський… давно не секрет, що на тепле і прибуткове місце Глави  Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) його пристроїв не менш одіозний колишній начальник УДСБЕЗ Луганської області Герасименко Олександр Олександрович. Задуманий план він здійснив через близького друга і соратника Польського Євгена Миколайовича, екс начальника ГУМВС Луганської області,  члена  "Партії регіонів" і партнера Єфремова Олександра Сергійовича", — пише "Голос". 

За інформацією журналістів, і Герасименко, і Польський завжди мріяли стати у керма "ЛНР", та для цього потрібно поставити своїх підданих з контрольованої української сторони.  

"Герасименко, користуючись тим, що в поліції зараз відсутній орган, який може  проводити глибоку перевірку співробітників на чесність, порядність і відданість батьківщині,  а також, використовуючи свої зв'язки з колишніми членами "Партії регіонів", нібито поставив Камишанського для організації каналів контрабанди на територію ЛНР і інших економічних злочинів. А останній – відповідно — вже встиг все добре налагодити, використовуючи друзів із РФ", — йдеться у матеріалі.

Автори розслідування пообіцяли продовжити публікувати докази незаконних дій Камишанського у соцмережах та незалежних ЗМІ, а також передати усі зібрані матеріали до СБУ, та особисто Голові СБУ Івану Баканову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/744511
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!