Головна Новини Суспільство Кримінал Проти Криклія завели кримінальне провадження за корупцію у сфері сертифікації ГБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти Криклія завели кримінальне провадження за корупцію у сфері сертифікації ГБО

Правоохоронці розслідують можливу корупцію міністра Криклія

14 травня 2020, 10:13 comments2123
Поділіться публікацією:
Проти Криклія завели кримінальне провадження за корупцію у сфері сертифікації ГБО

Державне бюро розслідувань початок кримінальне провадження проти міністра інфраструктури Владислава Криклія, якого підозрюють в організації корупційних схем. Про це повідомляє в Telegram народний депутат Олександр Дубинський.

Парламентарій розповів, що відкриття провадження домігся депутат Олександр Куницький, і опублікував копії повідомлення ДБР та виписку з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Як випливає з документів, главу Міністерства інфраструктури підозрюють у порушенні ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем з тяжкими наслідками).

За словами Дубинського, виробництво проти Криклія розпочато "за схему обілечування власників автотранспорту на газу".

"Криклій з подільниками прийняли ряд постанов Мінінфраструктури, якими сертифікація газобалонного обладнання зводиться на 6 фірм, а ціна такої сертифікації з 800 гривень збільшується до 3000 гривень", — уточнив депутат.

Раніше Дубинський неодноразово звинувачував Криклія в корупції і створення тіньового офісу, через який проходять всі інфраструктурні схеми. "Пам'ятайте, у Саші Януковича теж були офіси, куди треба було лаве звозити? В загалом, у міністра інфраструктури теж свій офіс. З конкретними персонажами, які збирають під конкретні ресурси під конкретні проекти. Що це за проекти? Ми це все вивчимо і обов'язково вам розповімо. Там багато цікавих прізвищ", — заявляв нардеп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!