Головна Новини Суспільство події У Дніпрі дворового кота працевлаштували в історичний музей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі дворового кота працевлаштували в історичний музей

Кіт отримав вакантне місце в історичному музеї

7 серпня 2019, 04:30 comments2165
Поділіться публікацією:
У Дніпрі дворового кота працевлаштували в історичний музей

У Дніпрі вуличний кіт на ім'я Семен працевлаштувався в історичний музей, він буде охороняти фонди від щурів і мишей. Про це повідомляє товариство захисту тварин на своїй сторінці в Facebook.

"Кіт Семен працевлаштувався! Не всім же на диванах лежати! Тепер Сеня буде працювати в Історичному музеї, охороняти фонди від щурів і мишей. Семен отримав паспорт і всі щеплення і допущений до роботи", — заявили волонтери.

Вуличний кіт, який жив в одному з місцевих дворів, раніше зник, а потім з'явився поранений. Завдяки старанням зоозахисників кота вдалося вилікувати, і зараз він отримав вакантне місце в історичному музеї імені Дмитра Яворницького.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", ученые після вивчення даних статистики Австралійського інституту охорони здоров'я та соціального забезпечення за 2000-2013 роки прийшли до висновку, що найнебезпечнішим для людини твариною є коні, з-за яких гине багато людей. За словами професора Мельбурнського університету Ронелы Велтон в Австралії через коней загинуло більше людей, ніж від усіх отруйних тварин, разом узятих. За її словами, за 13 років від нападу коней загинули 74 австралійця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!