Головна Новини Суспільство події Яким буде 7 серпня: ТОП подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде 7 серпня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Оприлюднено анонс подій на сьогодні

7 серпня 2019, 07:50 comments1318
Поділіться публікацією:
Яким буде 7 серпня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Зеленський летить до Туреччини

7-8 серпня президент України Володимир Зеленський буде перебувати з візитом до Турецької Республік. В рамках візиту в Анкарі заплановані переговори глави держави з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. також запланована зустріч з представниками української і кримськотатарської громад. Крім того, в Стамбулі Зеленський зустрінеться з Вселенським патріархом Варфоломієм I.

Буде презентован  смартфон Xiaomi Redmi з 64-Мп камерою

Redmi представить смартфон з 64-мегапіксельною камерою, про підготовці якого повідомлялося раніше.

Основою камери послужить сенсор Samsung ISOCELL Bright GW1 з технологією Tetracell (Quad Bayer). Він забезпечить можливість отримання якісних 16-мегапіксельних знімків при недостатній освітленості.

Тепло повернулося в Україну

7 серпня, в більшості регіонів україни очікується тепла і суха, температура повітря суттєво підніметься як в нічний, так і в денні години. Однак деякі області накриє сильними дощами та грозами.

Погода на сході країни очікується суха, хмарна, без опадів. Нічна температура в регіоні складе 10 13 градусів, вдень повітря прогріється до 24 27 градусів, місцями до 28 градусів.

У південних областях потеплішає, опади не прогнозуються. Вночі у регіоні від 13 до 19 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від 26 до 30 градусів. У Криму сухо, невелика хмарність. Вночі 13 15 градусів, вдень від 28 до 30 градусів.

У північних областях синоптики прогнозують дощі з грозами. Нічна температура повітря підніметься до 11 13 градусів, вдень повітря прогріється до 26 28 градусів.

На заході небо буде затягнуте хмарами, короткочасні дощі з грозами можливі лише вдень. Сухо буде тільки в Чернівцях і Івано-Франківську. Вночі очікується 13 16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 28 30 градусів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!