На Волині замовили стриптизера на День села

Виступ стриптизера заплановано після опівночі

У селі Вишеньки на Волині на святкування Дня села запросили стриптизера. Відповідне оголошення на сторінці в Facebook опублікувала місцева мешканка Антоніна Климчук. Вона анонсувала, що на свято приїде танцюрист з Луцька Олександр Огірків (псевдонім Містер Тіко).

В оголошенні зазначено, що на жителів Вишеньок також чекає дует бандуристок, вокальний грурт "Яворина", гуморист Микола Репецький. Виступ стриптизера заплановано після опівночі, повідомляє Оглядач.

Як розповіли в Носачевичевской сільській раді, якою підпорядковується село, програму святкування вони погоджували, але про стриптиз інформації не мають.

Климчук, яку в сільраді назвали співорганізатором святкування Дня села, повідомила, що виступ танцюриста сплатили місцеві підприємці.

Зазначимо, раніше Містер Тіко розповідав, що вчився на рятувальника в Харкові, але кинув внз.

Коли розповів рідним про бажання танцювати, ті не підтримали його, а бабуся і дідусь навіть відмовилися з ним спілкуватися. Однак потім, за словами хлопця, стосунки з сім'єю налагодилося.

"Нічого поганого в своєму занятті не бачу. Це мистецтво. Такий танець, як і вальс, танго, самба. Для мене просто цікаве заняття, ну і, звичайно, заробіток", – говорив він в інтерв'ю ВолиньPost.

в Москві виявили валізу, в якому заховане тіло вбитої дівчини. Труп виявив чоловік, який здавав жертві квартиру в будинку на вулиці Пир'єва. Йому зателефонували стурбовані батьки дівчини, які довго не могли зв'язатися з дочкою. Загиблу знайшли з перерізаним горлом, одягу на ній не було.