У мережі з'явилися фото, як відпочиває віце-прем'єр Розенко зі своєю подругою в Грузії

Ведуча Лебідь показала спільне пляжне фото з Розенко

У соціальній мережі з'явилися фотографії, як відпочиває віце-прем'єр Розенка з ведучою програми "Нового каналу" "Аферисти в мережах" Оленою-Христиною Лебідь в Грузії. Дані знімки телеведуча опублікувала своєму Instagram.

Серію відпускних знімків 29-річної української знаменитості відкриває фото з аеропорту "Бориспіль".


Знімок підписаний: "Ну що, полетіли?? У прекрасній компанії з прекрасним ю-хууу!!!"

На одному фото Лебідь демонструє свою фігуру в леопардовому купальнику. Знімок підписаний в гумористичному дусі: "Український "Сухішвілі" на батумському Чорномор'я".


На іншому пляжному фото Лебідь позує в сарафані. Провідна також показала і спільне пляжне фото з Розенко, що лежить у неї на спині.


"Засмага особливо добре хапається на спину. Особливо, коли не чекаєш, що засмага - у мокрих шортах", - підписаний знімок телеведуча.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явився перший з шести роликів комедії "Божевільна весілля 2", перша частина якої встановила касовий рекорд. Події нового фільму відбуваються через рік після "Божевільною весілля". Олексій Завгородній (Позитив – учасник гуртів "Время и Стекло" та MOZGI) з'явиться у фільмі в новому амплуа. Співак приєднається до комедійного дуету батька Євлампія (Потапа) та диякона Пилипона (MONATIK) в ролі хориста Кіндрата. Крім того, Позитив разом з Потапом виступлять в якості музичних продюсерів фільму. А ось хто з акторів виконає ролі нових наречених у другій частині фільму, творці поки тримають в секреті.