Головна Новини Суспільство події Поїзди "Укрзалізниці" будуть ходити швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Поїзди "Укрзалізниці" будуть ходити швидше

"Укрзалізниця" планує покращити сполучення Києва з містами в радіусі двісті кілометрів

12 серпня 2019, 15:36 comments2921
Поділіться публікацією:
Поїзди "Укрзалізниці" будуть ходити швидше

У компанії працюють над скороченням часу в дорозі на декількох маршрутах. Про це повідомив голова правління компанії Євген Кравцов.

У першу чергу, це Черкаси, Житомир та Чернігів. Кравцов привів у приклад рейс Київ-Черкаси: до Черкас існує електрифікована лінія, але тридцять кілометрів — не електрифіковано.

"Тому в Черкаси поїзд курсує три з половиною години. Зараз розглядаємо можливість скорочення часу подорожі до трьох і менше годин", — сказав він.

Крім того, в компанії хочуть скоротити час поїздки до Харкова та Львова до чотирьох з половиною годин. На сьогодні час курсування поїзда з Києва за цими напрямками становить близько п'яти годин.

У той же час, глава "Укрзалізниці" зазначає, що прискорити проїзд до Одеси навряд чи вдасться.

"На сьогоднішній день до Одеси з Києва час курсування становить сім годин, тому що залізниця прокладена через Вінницю. До того ж, це — вантажний напрямок, що впливає на швидкісні режими і стан залізничного полотна. На жаль, поки що ми не бачимо рішення, як зменшити час курсування поїзда навіть до шести годин", — сказав Кравцов.

Як повідомляв портал "Коментарі", у регіональних і швидкісних пасажирських поїздах ПАТ "Укрзалізниця" прийнято рішення про "декомунізацію інтер'єру" — у вагонах більше не будуть стелити килими і паласи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!