Головна Новини Суспільство події Смертельна ДТП в Харкові: адвокат Зайцевої просить відпустити підзахисну додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП в Харкові: адвокат Зайцевої просить відпустити підзахисну додому

Справа про гучний ДТП розглядається в апеляційному суді Харкова

14 серпня 2019, 16:45 comments1871
Поділіться публікацією:
Смертельна ДТП в Харкові: адвокат Зайцевої просить відпустити підзахисну додому

Сьогодні на першому засіданні Харківського апеляційного суду адвокат Юлія Плетньова просила пом'якшити покарання Олені Зайцевої, обвинуваченої в скоєнні ДТП в центрі Харкова, в результаті якого в 2017 році загинули шестеро людей. Про це вона повідомила під час судового засідання її підзахисної, передає видання Ліга.Новини.

Плетньова просить суд пом'якшити вирок Зайцевої — і призначити їй покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі умовно.

"Прошу пом'якшити покарання моєї підзахисної до п'яти років позбавлення волі і двох років позбавлення права на керування автотранспортом. Також прошу звільнити її від основного покарання з випробувальним терміном на розсуд суду", — сказала адвокат.

Мотивуючи необхідність пом'якшення покарання своєї підзахисної, адвокат послалася на стан здоров'я Зайцевої.

У свою чергу, адвокат другого учасника ДТП Геннадія Дронова Сергій Перепелиця просить Харківський апеляційний суд скасувати вирок для його підзахисного і закрити його відношенні виробництва.

Харківські ЗМІ повідомляють, що своє прохання Перепелиця мотивував тим, що, на його думку, вина Дронова не є доведеною. Крім того, на думку адвоката, при розгляді судом першої інстанції цієї справи були допущені процесуальні порушення. Дронов прохання свого адвоката повністю підтримав.

Нагадаємо, в результаті резонансного ДТП, яке сталося в центрі Харкові 18 жовтня 2017 року, загинули шестеро людей, ще п'ятеро були поранені. У лютому цього року Дронова та ще одного фігуранта цієї справи — Олену Зайцеву, засудили до десяти років позбавлення волі. Вони подали апеляцію на цей вирок суду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про трагічне ДТП в Миколаївській області, де загинув батько і двоє його дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!