Головна Новини Суспільство події Глава митниці Нефьодов попросив українців повідомляти про факти корупції безпосередньо йому
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава митниці Нефьодов попросив українців повідомляти про факти корупції безпосередньо йому

Керівник митниці Максим Нефьодов закликав громадян повідомляти про вимагання хабарів через соцмережу

15 серпня 2019, 15:28 comments2698
Поділіться публікацією:
Глава митниці Нефьодов попросив українців повідомляти про факти корупції безпосередньо йому

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов закликав громадян звертатися до нього безпосередньо у випадку корупції на митниці. Відповідне звернення він розмістив на своїй сторінці в Фейсбук.

"Якщо у вас митниця вимагає хабара — пишіть мені прямо в Facebook. Якщо хтось бігає по регіонах і розповідає, що потрібно збирати гроші Нефьодову — це шахраї. Здавайте їх мені. Якщо хтось каже, що "домовився з зеленими і тепер стежить за розмитненням чого" — це мутанти. Здавайте їх Олексію Гончаруку і Давиду Арахамии", — зазначив Нефьодов.

Він також додав, що якщо хтось із його нових підлеглих думає, що зможе приховати свій бізнес від голови ГТС, то вони помиляються.

"Це лише питання часу. Мені не треба пояснювати, що таке спрямоване орієнтування, а через 10 днів відкликане. А потім знову направлено. А потім знову відкликано. Але якщо хтось митникам дзвонить з будь-яких органів з "порадами" кого і як розмитнювати — тепер ми живемо по-новому і ці поради йдуть лісом. Колеги, я безальтернативно чекаю від вас відповіді "вибачте, це не працює, порадьтеся зі своїм керівництвом, нехай вони набирають голови Держмитслужби". Якщо хтось буде розмитнювати щось по командам інших людей — буде звільнений. Якщо хтось на вас тисне — пишіть мені прямо", — наголосив Нефьодов.


Як повідомляв сайт "Коментарі", Нефедов розповів, коли буде запущена "електронна митниця".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!