Головна Новини Суспільство події "Укрзалізниця" запустить чотири додаткових поїзди до Дня Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" запустить чотири додаткових поїзди до Дня Незалежності

Потяги курсуватимуть в обох напрямках по найбільших містах України

18 серпня 2019, 17:57 comments2465
Поділіться публікацією:
"Укрзалізниця" запустить чотири додаткових поїзди до Дня Незалежності

До Дня незалежності, 24 серпня, ПАТ "Укрзалізниця"  у зв'язку зі збільшенням пасажиропотоку у святкові дні, запускає чотири додаткові поїзди.

Потяги до Дня незалежності призначені за наступними напрямками: Київ-Львів, Покровск-Харків, Київ-Дніпро, Суми-Вінниця. Всі вони курсуватимуть в обох напрямках.

Поїзд Київ-Львів запускають 23, 26 серпня зі Львова та 24, 27 серпня з Києва, Покровск-Харків — 24 і 26 серпня, Київ-Дніпро і Суми-Вінниця — 23 і 26 серпня.

Нагадаємо, також видання "Коментарі" повідомило, скільки днів українці відпочиватимуть в зв'язку зі святкуванням Дня Незалежності.

Крім того, 24 серпня за розпорядженням президента України Володимира Зеленського на головній вулиці Києва не буде проходити військовий марш, натомість відбудеться альтернативний Марш гідності. Так, дана концепція придумана в європейському стилі і покликане створити нову традицію вшанування громадян, якими пишається Україна. Проте, ветерани бойових дій на Донбасі отримали дозвіл на проведення військового параду, організований за рахунок залучення громадських ресурсів і фінансів.

"На параді повинні бути представники майже всіх ветеранських організацій України, окремо будуть добровольці ДУК "Правий сектор", буде колона" Азов ", і з різних бригад ВСУ і Нацгвардії теж будуть люди. Навіть поліція вийшла на зв'язок і каже, що хотіла б на параді свою "коробочку" мати ", — розповів громадський активіст, доброволець і член організаційного комітету параду до Дня Незалежності" Марш Свободи "Медведько.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!