Головна Новини Суспільство події У Києві пройшла перша репетиція військового маршу ветеранів АТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві пройшла перша репетиція військового маршу ветеранів АТО

На День Незалежності в Києві пройде кілька колон

18 серпня 2019, 18:44 comments2569
Поділіться публікацією:
У Києві пройшла перша репетиція військового маршу ветеранів АТО

Сьогодні, в неділю 18 серпня, в Києві відбулася перша репетиція Маршу захисників України до Дня Незалежності. Учасники репетиції відпрацювали, інтервали повинні бути між колонами, щоб вони не тиснули один одного. Про це написав на своїй сторінці в facebook член Ради ветеранів АТО при Міністерстві ветеранів Антон Колумбет.

Провели репетицію "Парад-2019: Марш захисників України". Відпрацювали проблемні моменти, візуалізували колони, розмітили інтервали. Це виявилося набагато важче, ніж здавалося. Але ми впораємося ", — переконаний український військовий.

Також організатори ходи відзначають, що вхід на захід проводитимуть через рамки металодетекторів. Навпаки Червоного корпусу Національного університету ім. Шевченко в день маршу будуть вибудовуватися виключно ветерани.

Акція буде проходити з 11.00 до 13.00. З парку Шевченка люди пройдуть Хрещатиком до Майдану Незалежності через Бессарабську площу. Потім учасники підуть до Михайлівського собору, щоб взяти участь в молебні за тих, хто віддав своє життя за вільну і сильну Україну.

Зараз для участі в ході зареєструвалися вже 9 тисяч учасників. Після військових вулицями столиці підуть сім'ї загиблих і поранених, члени сімей Небесної сотні, ветерани з регіонів, а також духовенство.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що учасники бойових дій на сході України прийшли згоди з місцевою владою про проведення власного військового параду, організованого громадськими активістами і організаціями ветеранів АТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!