Головна Новини Суспільство події У Києві через День Незалежності з 22 по 28 серпня перекриють ряд вулиць
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві через День Незалежності з 22 по 28 серпня перекриють ряд вулиць

Столична влада розповіли, на яких вулицях буде обмежено рух автотранспорту

20 серпня 2019, 09:51 comments2675
Поділіться публікацією:
У Києві через День Незалежності з 22 по 28 серпня перекриють ряд вулиць

У День Незалежності України, 24 серпня і в інші святкові дні у центрі і на вулицях ряду районів Києва буде обмежено рух транспорту через проведення святкових заходів. Про це повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації.

"Під час святкування Дня державного прапора України та двадцять восьмої річниці Незалежності розпорядженням КМДА №1467 передбачені зміни в організації дорожнього руху", — йдеться в повідомленні.

22 серпня:

з 18:00 до 23:00 рух транспорту перекриють на вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до вул. Трьохсвятительської, на вул. Михайлівській від вул. Костьольної до вул. Хрещатик;

23 серпня:

з 07:00 до закінчення заходів буде перекрито вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної) під час церемонії урочистого підняття державного прапору біля адміністративної будівлі Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36);

з 07:00 23 серпня до 18:00 24 серпня — Русанівський бульвар (біля пам'ятника М. Гоголю, а також на перехресті Русанівської набережної та Русанівського бульвару) на час підготовки і проведення спортивно-масового заходу "Забіг в вишиванках. Кубок до Дня Незалежності України".

24 серпня:

з 08:00 до 22:00 будуть перекриті вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка) на час проведення заходу, присвяченого пам'яті загиблих і зниклих без вісті бійців за роки незалежності України;

з 07:00 до 13:00 — Русанівська набережна, Русанівський бульвар (в напрямку Дніпровської набережної), Дніпровська набережна (розворот біля Дніпровської набережної, 16) на час проведення спортивно-масового заходу "Забіг у вишиванках. Кубок до Дня Незалежності України";

з 10:00 до 12:00 — на вул. Володимирській від вул. Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка, на бульварі Тараса Шевченка від вул. Володимирської до Майдану, на вул. Великий Васильківській від вул. Петра Скоропадського до площі, на вул. Басейній від Крутого спуску до вул. Хрещатик;

23-24 серпня:

з 17:00 до завершення заходів 24 серпня будуть перекриті ділянки на вул. Великий Житомирської від вул. Володимирської до вул. Михайлівській, на вул. Михайлівській від Володимирського проїзду до вул. Хрещатик, на вул. Костьольній від вул. Михайлівської до вул. Трьохсвятительської, на вул. Трьохсвятительській від вул. Хрещатик до Михайлівської площі, Володимирському узвозі від вул. Петра Сагайдачного до Європейської площі, вул. Михайла Грушевського від Петровської алеї до Європейської площі (у разі необхідності на вул. Михайла Грушевського від вул. Садової до Петровської алеї, а також на Петровській алеї та Парковій дорозі від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до Європейської площі, вул. Архітектора Городецького від вул. Марії Заньковецької до вул. Хрещатик, на алеї Героїв Небесної Сотні від вул. Ольгинської до вул. Хрещатик.

24-25 серпня:

буде перекрита вулиця Володимирська (від вул. Великої Житомирської до вул. Десятинної) на час проведення фестивалю мистецтв.

28 серпня:

з 09:00 до 12:00 — на Повітрофлотському проспекті (від Солом'янської площі до Повітрофлотського проспекту, 25) на час проведення заходу, присвяченого пам'яті загиблих і зниклих без вісті бійців за незалежність України.

Столична влади нагадує про заборону паркування транспорту в місцях підготовки і проведення урочистих заходів.

Як повідомляло видання "Коментарі", міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що цього року параду військової техніки до Дня Незалежності країни не буде, замість цього військовим видадуть грошову премію. Розмір соціальної допомоги поки що не озвучується.

Міністр Полторак пояснив, що утримання Міноборони та армії вимагає більш 200 млрд. грн. на рік, а такі військові паради забирають мінімум 5 % загального бюджету.

З цієї причини Володимир Зеленський скасував парад, який проводиться щорічно в День Незалежності України, а зекономлені гроші у розмірі 300 млн грн. направлять в якості преміальних виплат військовим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!