Головна Новини Суспільство події У прикордонній службі на 21% скоротили кількість генеральських посад
commentss НОВИНИ Всі новини

У прикордонній службі на 21% скоротили кількість генеральських посад

ДПСУ проводить структурні зміни в управлінському апараті

23 серпня 2019, 15:18 comments3238
Поділіться публікацією:
У прикордонній службі на 21% скоротили кількість генеральських посад

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) скоротила кількість генеральських посад на 21%. Про це повідомив голова ДПСУ на колегії Міністерства внутрішніх справ Сергій Дайнеко.

"Ми почали з оптимізації центрального апарату ДПСУ. З 15 існуючих департаментів в Адміністрації створено 5. В цілому кількість самостійних структурних підрозділів скорочено на третину, а кількість генеральських посад зменшено на 21%", — сказав голова ДПСУ.

Дайнеко заявив, що відомство вже визначило ряд гострих проблем, що вимагають першочергового рішення.

"Структурним змінам, які ми вже почали, передував системний аудит та аналіз реального стану справ у відомстві. Визначено ряд гострих проблем, що вимагають першочергового рішення. Зокрема, це невиправдано роздутий, малоефективний управлінський апарат, як на центральному, так і на регіональному рівнях. Це не тільки нераціонально, але й істотно демотивує персонал підрозділів, безпосередньо охороняють кордон", — сказав Дейнеко.

За його словами, в цьому напрямку головні акценти зроблено на скорочення посад в управлінських ланках, виключення дублювання функцій і структур, наближенні до європейських норм.

Як повідомляв сайт "Коментарі", новий керівник Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив, що скоротить штат співробітників у відомстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!