Головна Новини Суспільство події Завтра в Україні знову буде спекотно
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтра в Україні знову буде спекотно

Останній день літа принесе температуру повітря +32

30 серпня 2019, 16:57 comments1713
Поділіться публікацією:
Завтра в Україні знову буде спекотно

Завтра, 31 серпня, у всіх регіонах України буде переважно сонячно, середня температура досягне +32 градусів за Цельсієм. Про це написала на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.

При цьому вона зазначила, що в трьох областях вірогідні короткочасні дощі.

"31 серпня і 1 вересня в Україні дійсно буде домінувати антициклональна суха сонячна погода, проте над північчю (крім Сумської області в суботу) в суботу-неділю є ймовірність локального дощу з грозою", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, для ряду європейських країн літо в цьому році стало найбільш спекотним за всю історію. Представниця Всесвітньої метеорологічної організації Клер Налліс зазначає, що "спека — це одне із свідчень зміни клімату, і періоди аномального тепла стають все більш частими. І вони починаються раніше, і тривають довше."

Зазначалося, що високі температури повітря призводять до виникнення лісових пожеж та збільшення смертності серед головним чином літніх людей.

Також портал "Коментарі" повідомляв про неймовірні температури в Арктиці — в серпні температура досягла там 34 градусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!