Головна Новини Суспільство події В Україні зазнали реактивні ракети "Вільха-М"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зазнали реактивні ракети "Вільха-М"

Нові ракети відрізняються збільшеною дальністю ураження

30 серпня 2019, 18:25 comments2609
Поділіться публікацією:
В Україні зазнали реактивні ракети "Вільха-М"

У п'ятницю, 30 серпня, на півдні Одеської області військові успішно випробували модернізовані ракети реактивної системи залпового вогню "Вільха-М". Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Нові ракети відрізняються збільшеною дальністю ураження.

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос зазначив, що РНБО ухвалила ряд рішень по забезпечення якнайшвидшого прийняття на озброєння і постачання нових ракет для реактивних систем залпового вогню.

"Вільха-М" – розробка конструкторів державного підприємства "Державне Київське конструкторське бюро "Луч" в співпраці з іншими державними та приватними підприємствами оборонно-промислового комплексу України. Виробництво зазначених ракет буде здійснюватися в Україні по замкнутому циклу.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Державний департамент США схвалив продаж ракет Японії з передбачуваною вартістю 3,3 мільярда доларів. "Головними підрядниками з продажу до 73 американських зенітних керованих ракет класу "Стандарт" Standard Missile 3, а також американської пускової установки контейнерного типу MK 29 Canisters є компанії Raytheon Co. і BAE Systems Plc.", — йдеться в повідомленні Агентства зі співробітництва в області оборони. У Пентагоні вважають, що зазначена продаж ракет підтримає зовнішню політику та національну безпеку Сполучених Штатів і поліпшить безпеку основного союзника США, який є основою політичної стабільності та економічного прогресу в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!