Головна Новини Суспільство події НАБУ завершило розслідування у відношенні родички екс-нардепа Онищенко
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ завершило розслідування у відношенні родички екс-нардепа Онищенко

Слідчі НАБУ встановили причетність до "газової схемою" 29 осіб

31 серпня 2019, 12:15 comments1838
Поділіться публікацією:
НАБУ завершило розслідування у відношенні родички екс-нардепа Онищенко

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершили розслідування за підозрою матері колишнього народного депутата України Олександра Онищенка Інеси Кадирової в участі у "газовій схемі", їй і захисту відкриті матеріали слідства для ознайомлення. Відповідна інформація розміщена на сторінці НАБУ в Фейсбук.

"НАБУ і САП завершили розслідування за підозрою однієї з учасниць так званої "газової схеми" в розкраданні коштів при видобутку й продажу газу за договорами спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування". 30 серпня підозрюваної і її захисникам відкриті матеріали слідства для ознайомлення перед направленням обвинувального акта до суду", — йдеться в повідомленні.

У Бюро вказали, що підозрювана – родичка колишнього народного депутата України, якого НАБУ і САП звинувачують в організації "газової схеми". У повідомленні НАБУ не називаються прізвища фігурантів справи. Передбачається, що мова йде про екс-нардепа Онищенко та його "газовій справі", а зазначеної родичкою є його мати Інеса Кадирова.

В цілому слідство встановило причетність до "газової схеми" 29 осіб. В даний час троє перебувають у розшуку. 15 обвинувальних актів щодо 25 осіб направлені до суду, з них стосовно 11 осіб вступив в законну силу обвинувальний вирок.


Як повідомляв портал "Коментарі", Національне антикорупційне бюро завершило розслідування проти екс-нардепа та голови правління ПРАТ "Холдингова компанія "Енергомережа" Дмитра Крючкова. Він і колишній в. о. голови правління ПАТ "Запоріжжяобленерго" Ігор Корниленков підозрюються у зловживанні службовим становищем, яке призвело до збитків держави на 346 млн гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!