Головна Новини Суспільство події Синоптики попередили про різке похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попередили про різке похолодання

Стало відомо, якою буде погода у вівторок

10 вересня 2019, 07:26 comments66483
Поділіться публікацією:
Синоптики попередили про різке похолодання

Сьогодні в Україні погода буде по-літньому  теплою і сухою. В деяких регіонах температура повітря сягне +27...+28 градусів.

На сході України очікується суха і сонячна. Вночі в регіоні буде прохолодно, від +8 до +13 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від +24 до +28 градусів. Прохолодніше буде в Луганській і Донецькій областях.

У південних областях країни збережеться літня погода, опади не прогнозуються. Нічна температура повітря складе +14...+18 градусів, вдень в регіоні очікується від +24 до +28 градусів. У Криму сонячно, без опадів. Вночі +15...+17 градусів, вдень +25...+27 градусів.

Згідно з прогнозом синоптиків, на півночі країни тепло і сухо. Вночі очікується від +11 до +13 градусів, вдень повітря прогріється до +25...+27 градусів.

У західних областях синоптики прогнозують суху комфортну погоду, без опадів. Вночі в регіоні від +10 до +13 градусів. Денна температура повітря становитиме +22...+25 градусів.

У центральній частині країни сухо і сонячно, можлива невелика хмарність. Вночі +11...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+27 градусів.

У столиці сьогодні буде сухо і сонячно, опади не прогнозуються. Вночі очікується від +12 до +14 градусів, вдень повітря нагріється до +26...+28 градусів.

А ось 11-13 вересня на Україну обрушаться дощі, і температура повітря почне різко опускатися. Стовпчик термометра вдень не підніметься вище +20 градусів, а вночі опускатиметься нижче +5 градусів тепла.

Також наголошується, що у жовтні погода в Україні буде класичною осінньою, але різною в північних і південних регіонах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вчені пояснили, чому собакам так подобається телевізор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!