Головна Новини Суспільство події Для українських танкістів пошиють вогнезахисні костюми
commentss НОВИНИ Всі новини

Для українських танкістів пошиють вогнезахисні костюми

Попередня вартість костюма - близько 6 тис. гривень

11 вересня 2019, 07:49 comments2461
Поділіться публікацією:
Для українських танкістів пошиють вогнезахисні костюми

Українським танкістам пошиють нові спецкостюми зі спеціальним захистом від вогню. Про це повідомляє прес-служба Сухопутних військ України.

"Спеціальний костюм виготовлений з арамідних тканин, інакше кажучи, самостійно припинятиме горіння. Ця тканина не плавиться, має низьку теплопровідність і стабільний антистатик. Під впливом високих температур костюми стають щільними, утворюючи міцну поверхню, що забезпечує термічну ізоляцію шкіри", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що костюм повинен мати такі властивості, щоб у разі виникнення вогню танкіст за 10 секунд вибрався з бойової машини без опіків.

"Ми обов'язково врахуємо всі зауваження від наших танкістів, в наступному місяці завершимо тестування нового виробу", — додали в прес-службі.

Костюми танкісти будуть одягати під час виконання бойових завдань. Партію планують пошити в зеленому кольорі. Попередня вартість костюма — близько 6 тис. гривень.

Крім захисного костюма для екіпажів бойових машин, військово-дослідні випробування пройшли вироби для пожежних підрозділів, зокрема, шоломи, маски і рукавички.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у бригадах української армії будуть діяти "нічні" підрозділи, навчені за спеціальною програмою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!