Головна Новини Суспільство події Клімкін відреагував на кримінальне провадження щодо нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Клімкін відреагував на кримінальне провадження щодо нього

"Цензурних слів у мене немає", - Павло Клімкін

13 вересня 2019, 09:19 comments2202
Поділіться публікацією:
Клімкін відреагував на кримінальне провадження щодо нього

Екс-міністр закордонних справ України Павло Клімкін пообіцяв "жорстко діяти" у відповідь на кримінальне провадження, яке Національне антикорупційне бюро України відкрило стосовно нього за рішенням суду.

"Я поважаю принцип верховенства права. Цензурних слів у мене немає. Я думаю, це за визначенням не підслідність НАБУ. Якщо це спроба завдати шкоди репутації, то я буду діяти дуже жорстко — з контрпозовами і так далі", — сказав Клімкін.

Позов до суду подав колишній народний депутат Віктор Вовк. Він вважає, що Він зловживав владою, коли давав розпорядження підписати Мінські угоди по врегулюванню ситуації на Донбасі та імплементувати їх.

11 вересня НАБУ за рішенням суду зареєструвала кримінальне провадження за фактом можливого кримінального правопорушення Климкиним.

Як повідомляв портал "Коментарі", Солом'янський районний суд Києва зобов'язав посадова особа Національного антикорупційного бюро відкрити кримінальне провадження щодо колишнього президента Петра Порошенка та міністра закордонних справ Павла Клімкіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!