Головна Новини Суспільство події Естонія сподівається на продовження реформ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонія сподівається на продовження реформ в Україні

Країни Балтії є великими прихильниками наближення України до Євросоюзу

14 вересня 2019, 00:08 comments1803
Поділіться публікацією:
Естонія сподівається на продовження реформ в Україні

Естонія сподівається на продовження реформ в Україні новою владою та є великим прихильником зближення України з Європейським союзом. Про це заявила президент Естонії Керсті Кальюлайд в рамках форуму "Ялтинська європейська стратегія" у Києві. Про це повідомляє "Радіо Свободу".

"Естонія разом із іншими країнами Балтії є великим прихильником прагнення України бути ближчою до Європейського союзу. Зараз ми знову маємо відновлену надію на реформи в Україні і серйозно сподіваємося, що реформа місцевого самоврядування, децентралізації, охорони здоров’я, які були розпочаті попереднім урядом, будуть продовжуватися", — сказала Кальюлайд.

Вона додала, що Естонія завжди нагадуємо решті світу, що неможна мати справу з Росією, ніби нічого не сталося, "тому що Крим окупований, а на сході України все ще триває війна".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у бразильській лікарні заживо згоріли 10 пацієнтів. Відзначається, що співробітники лікарні Бадин евакуювали пацієнтів на вулицю, де розстелили простирадла і матраци, проте 10 осіб врятувати не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!