Головна Новини Суспільство події Олександр Меламуд про прем'єру «Весни для Гітлера»: «Це буде абсолютно приголомшливий спектакль»
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Меламуд про прем'єру «Весни для Гітлера»: «Це буде абсолютно приголомшливий спектакль»

Вже 21 вересня в Жовтневому палаці відбудеться прем'єра музичної комедії антрепризного Театру Олександра Меламуда «Весна для Гітлера»

20 вересня 2019, 14:12 comments2274
Поділіться публікацією:
Олександр Меламуд про прем'єру «Весни для Гітлера»: «Це буде абсолютно приголомшливий спектакль»

Про нову постановку розповів київський бізнесмен, творець Театру і виконавець однієї з ролей у новій постановці Олександр Меламуд.

"Мюзикл повинен бути легкий і веселий. Це буде абсолютно приголомшливий спектакль, дуже музичний, дуже смішний. Нам дуже важко репетирувати, насправді, тому що ми самі читаємо текст і падаємо зі сміху", — розповів Олександр Меламуд.

Про ідею постановки цієї вистави Меламуд говорить так: "Ідея цієї постановки просто прийшла. От є ідея і все. Захотілося зробити саме цей мюзикл. І він буде дуже смішний".

Також бізнесмен зазначає, що глядачів чекає шоу вищої проби.

"Ми і "Серенадою Сонячної долини" і "Драконом" довели і, я сподіваюся, "Весною для Гітлера" доведемо, що Театр Олександра Меламуда – це бренд. У нас не буде прохідних вистав, примітивної гри акторів. Наша мета: створити хороший якісний проект. Дорогий, з гарними декораціями, костюмами, акторами", — пояснює Меламуд.

Нагадаємо, гучна прем'єра музичної комедії відбудеться 21 вересня о 19:00 в Жовтневому палаці. Історія розгортається навколо розореного продюсера. Зазнавши чимало невдач, він вирішує запланувати своє фіаско.

Глядачів чекає захоплюючий сюжет, багато сміху, унікальні декорації і костюми, жива музика. Зірковий склад: Остап Ступка, Олексій Вертинський, Олексій Суханов, Олександр Меламуд, Людмила Смородина, В'ячеслав Никоноров, Мирослава Філіпович.

Квитки можна придбати в касах міста Києва або онлайн тут:

https://concert.ua/ru/event/vesna-dlia-gitlera

https://parter.ua/ru/vesna-dlia-hitlera

https://kontramarka.ua/ru/vesna-dla-gitlera-56111.html



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!