Головна Новини Суспільство події Олексій Суханов про прем'єру «Весни для Гітлера»: «Жарти вивірені буквально до міліметра»
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Суханов про прем'єру «Весни для Гітлера»: «Жарти вивірені буквально до міліметра»

Зовсім скоро - 21 вересня, о 19:00 в Жовтневому палаці відбудеться прем'єра музичної комедії антрепризного Театру Олександра Меламуда «Весна для Гітлера».

17 вересня 2019, 16:31 comments2529
Поділіться публікацією:
Олексій Суханов про прем'єру «Весни для Гітлера»: «Жарти вивірені буквально до міліметра»

Про свої враження від постановки розповів телеведучий і тепер ще і актор Олексій Суханов.

"Мій персонаж – це типовий мамій, який у свої 40 років досі не зміг вибратися з-під маминого крила. Він дуже хворий театром, але зовсім безталанна людина", — розповів Суханов.

Актор зізнається, що дуже хотів попрацювати з Семеном Горовим, який є режисером постановки.

"Він надзвичайно крутий режисер. Семен як Срібне копитце, у нього кожну хвилину якісь ідеї. Дуже здорово. І креативний і приголомшливий актор до того ж, який показує всі свої ідеї так, що ти дивишся і думаєш: о, а чи зможу я це повторити так, як показав Горов?", — поділився Суханов.

"У мене була мрія зіграти на одній сцені і з абсолютно народними Горянським, Вертинським, Ступкою. Велика честь і відповідальність", — додав він.

Що стосується самої постановки, то відзначає – це чудова можливість просто посміятися, відволіктись від нашого складного життя, повноїго розчарувань і, можливо, несправджених надій.

"У цьому є незвичайний гумор, частка сатири. Буває якісний гумор, а буває немає. Так ось тут – якісний, "настояний" на великій підготовчій роботі. Ці жарти вивірені буквально до міліметра. Тому я раджу подивитися", — зазначив Суханов.

Нагадаємо, гучна прем'єра музичної комедії відбудеться 21 вересня о 19:00 в Жовтневому палаці. Історія розгортається навколо розореного продюсера. Зазнавши чимало невдач, він вирішує запланувати своє фіаско. Глядачів чекає захоплюючий сюжет, багато сміху, унікальні декорації і костюми, жива музика. Зірковий склад: Остап Ступка, Олексій Вертинський, Олексій Суханов, Олександр Меламуд, Людмила Смородина, В'ячеслав Никоноров, Мирослава Філіпович.

Квитки можна придбати в касах міста Києва або онлайн тут:

https://concert.ua/ru/event/vesna-dlia-gitlera

https://parter.ua/ru/vesna-dlia-hitlera

https://kontramarka.ua/ru/vesna-dla-gitlera-56111.html



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!