Головна Новини Суспільство події В'ячеслав Ніконоров про прем'єру «Весна для Гітлера»: «Буде багато театральних смаколиків, акторський склад – геніальний»
commentss НОВИНИ Всі новини

В'ячеслав Ніконоров про прем'єру «Весна для Гітлера»: «Буде багато театральних смаколиків, акторський склад – геніальний»

Вже 21 вересня в Жовтневому палаці відбудеться прем'єра музичної комедії антрепризного Театру Олександра Меламуда «Весна для Гітлера»

18 вересня 2019, 13:45 comments5248
Поділіться публікацією:
В'ячеслав Ніконоров про прем'єру «Весна для Гітлера»: «Буде багато театральних смаколиків, акторський склад – геніальний»

Про свою роль у постановці розповів В'ячеслав Ніконоров.

"У мене роль ексцентричного драматурга, таємного фаната Гітлера. Він пише п'єсу, навколо якої крутиться сюжет цієї милої самої по собі, ексцентричної постановки. Мій персонаж – не головна, не центральна роль. Але насправді, він корінь. Не було б його, не було б і п'єси", — розповідає Никоноров.

Розмірковуючи про свою роль в п'єсі і тонкощах характеру персонажа, Ніконоров висловив припущення, чому ця роль дісталася саме йому.

"Я по ролі такий трошки запальний, різкий. Мабуть, режисер Семен Горов бачить мене в ексцентричних ролях. Мені вони навіть вдаються", — додав актор.

Ніконоров зазначає, що "Весна для Гітлера", — це комедія становища. Вона не вимагає серйозних сюжетних поворотів або чогось дивного, тут більш цінне наповнення.

"Ми придумуємо багато милих, якихось кумедних жартів або, як каже наш художній керівник, смаколиків, — театральних солодощів. Я думаю, це буде цікаво в будь-якому випадку. Знаєте, як казав Пікассо, в мистецтві головне не що, а хто. За рахунок цього буде цікаво дивитися. Склад геніальний", — зазначає Никоноров.

Нагадаємо, гучна прем'єра музичної комедії відбудеться 21 вересня о 19:00 в Жовтневому палаці. Історія розгортається навколо розореного продюсера. Зазнавши чимало невдач, він вирішує запланувати своє фіаско. Глядачів чекає захоплюючий сюжет, багато сміху, унікальні декорації і костюми, жива музика. Зірковий склад: Остап Ступка, Олексій Вертинський, Олексій Суханов, Олександр Меламуд, Людмила Смородина, В'ячеслав Ніконоров, Мирослава Філіпович.

Квитки можна придбати в касах міста Києва або онлайн тут:

https://concert.ua/ru/event/vesna-dlia-gitlera

https://parter.ua/ru/vesna-dlia-hitlera

https://kontramarka.ua/ru/vesna-dla-gitlera-56111.html




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!