Головна Новини Суспільство події Надія Савченко стала телеведучою
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія Савченко стала телеведучою

Екс-нардеп мовитиме на телеканалі Zik

19 вересня 2019, 17:33 comments3360
Поділіться публікацією:








Надія Савченко стала телеведучою

На телеканалі Zik відкривається новий проект "Коментатор", ведучою якого стане відомий політик і громадський діяч, народний депутат Верховної Ради минулого скликання Надія Савченко.

"Я перебуваю тут для вас, українці, щоб розповісти вам секрети Верховної Ради — що відбувається в кулуарних розмовах, як у вас крадуться гроші з вашого бюджету, як приймаються злочинні для українців закони", — звернулася екс-нардеп до телеглядачів в анонсі передачі.

Так, Савченко запевнила українців, що буде розповідати їм виключно правду з тією метою, щоб кожен громадянин України міг усвідомити свої права і коли вони порушуються.

Нагадаємо, зовсім недавно портал "Коментарі" повідомляв, що Надія Савченко зазнає труднощів при працевлаштуванні в зв'язку з наявністю судимостей. При цьому наголошується, що екс-нардеп намагалася повернутися до кар'єри військової льотчиці.

"Хто ж мене з моїми статтями, вину за якими ще не доведено, візьме знову на службу в Збройні сили України, і довірить мені літак? А тим більше з бомбою. А якщо серйозно, для льотчика потрібно мати відповідний стан здоров'я, а у мене воно в тюрмі дуже сильно постраждало. я не знаю, чи пройду медкомісію на пілота, але я хоча б постараюся це зробити ", — підкреслила Савченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!