Головна Новини Суспільство події Скоєно напад на депутата Київради
commentss НОВИНИ Всі новини

Скоєно напад на депутата Київради

Депутата Київради Володимира Назаренка невідомий вдарив цеглиною по голові

19 вересня 2019, 23:39 comments1534
Поділіться публікацією:
Скоєно напад на депутата Київради

Поліція з'ясовує обставини нападу на депутата Київської міської ради на місці незаконного будівництва в Солом'янському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Напад стався під час спілкування депутата зі співробітниками поліції, коли вони перебував на місці незаконного будівництва на вулиці Залізничній.

"Під час спілкування із правоохоронцями до депутата підійшов невідомий та вдарив цеглиною по голові. Правопорушника затримали та доставили до відділу поліції для з‘ясування всіх обставин та надання пояснень", — розповіли у відомстві.

 У ВО "Свобода" заявили, що напад було скоєно на депутата Київради Володимира Назаренка на території незаконної забудови.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Рада призначила голову Фонду держмайна. Верховна Рада України призначила Дмитра Сенниченко головою Фонду державного майна. Ірина Верещук, яка є представником уряду в Раді на початку вечірнього пленарного засідання зачитала подання прем'єр-міністра Олексія Гончарука про призначення Сенниченко.

За прийняття даного рішення проголосували 238 народних депутатів при необхідному мінімумі в 226 голосів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!