Головна Новини Суспільство події Яким було 20 вересня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким було 20 вересня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Сьогодні, 20 вересня, Україна визнана найбільшим постачальником деревного вугілля в країни Європи, а також стало відомо, наскільки зростуть ціни на газ у жовтні

20 вересня 2019, 23:59 comments2185
Поділіться публікацією:
Яким було 20 вересня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Україна визнана найбільшим постачальником деревного вугілля в країни Європи

За даними WWF, Україна є найбільшим постачальником світі з експорту деревного вугілля в країни Європейського союзу. У 2018 році імпорт деревного вугілля з України склав 22% від загального обсягу вирубки. У WWF привели кілька прикладів того, як вдалося Інтерполу припинити незаконну вирубку лісу в Україні. Тоді вона була зафіксована в Ужанському національному парку.

Стало відомо, наскільки зростуть ціни на газ у жовтні

НАК "Нафтогаз України" представила цінові пропозиції на природний газ для промисловості та інших господарюючих суб'єктів. Ціни діятимуть з 1 жовтня.

Нафтогаз пропонує газ за ціною 4 899 – 5 458 грн. за тисячу куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).У порівнянні з цінами на вересень 2019 року, в наступному місяці ціни зростуть на 4,9-5,6%.

Україна відновить виплати пенсій жителям Донбасу і зніме блокаду

План президента Володимира Зеленського про врегулювання ситуації на Донбасі передбачає, зокрема, зміни для мирних громадян. Про це заявив міністр внутрішніх справ Вадим Пристайко.

"Ми відновимо сплату пенсій. Ми відновили сплату за послуги, які ми надаємо, тобто нам з того боку платять за поставку  води. Зараз ми готуємося замінити наказ про список товарів, які людям дозволено перевозити через контактну лінію, на список того, що заборонено перевозити", — сказав чиновник.

Зеленський дав нові доручення Кабміну

Володимир Зеленський підписав указ "Про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання, стимулювання розвитку регіонів та запобігання корупції". Президент постановив Кабміну доопрацювати проекту закону про держбюджет України на 2020 рік відповідно до обґрунтованих потреб кошти на здійснення заходів, спрямованих на стимулювання економічного зростання, підвищення соціальних стандартів, розвиток гірських територій українських Карпат, а також збільшення обсягу коштів Державного фонду регіонального розвитку.

"Мінера" мосту Метро арештували на два місяці

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід для ексучасника АТО Олексія Белька, який погрожував підірвати міст Метро, — тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою застави у розмірі 288 тисяч.

"Мінера" мосту Метро арештували на два місяці

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід для ексучасника АТО Олексія Белька, який погрожував підірвати міст Метро, — тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою застави у розмірі 288 тисяч.

У разі внесення застави на Белька будуть покладені наступні обов'язки: з'являтися за вимогою до слідчого, прокурора, суду, носити електронний засіб контролю та повідомляти про зміну місця проживання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!